Din kurv

Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Shop

Hos Merkur Gardiner finder du en helt unik samling af håndlavede pyntepuder og badeforhæng, der kombinerer stil, kvalitet og håndværk på smukkeste vis. Vores produkter er skabt med omhu og dedikation for at du kan bringe personlighed og varme ind i dit hjem.
Filter

Kategori
Område
Farve
Pris
  • 40x30 50x40
    159,00 kr.199,00 kr.

    + fragtpris

  • 55x20
    Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

    + fragtpris

  • 55x30
    Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

    + fragtpris

  • 40x40 60x40
    159,00 kr.199,00 kr.

    + fragtpris

  • 40x40
    Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

    + fragtpris

  • 40x30 50x40
    159,00 kr.199,00 kr.

    + fragtpris

  • badeforhæng
    180x200
    149,00 kr.

    + fragtpris

  • 60x25
    Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

    + fragtpris

  • ø35
    Original price was: 199,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

    + fragtpris

Håndlavet med kærlighed

Hver pyntepude er designet og fremstillet med en passion for detaljer. Vi tror på, at de små ting kan gøre en stor forskel, og derfor er alle vores puder nøje udvalgt for at give dig noget helt særligt.

 

Kvalitet du kan stole på

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores materialer er nøje udvalgt for deres holdbarhed og æstetik, hvilket sikrer, at dine nye favoritter vil pryde dit hjem i mange år fremover. Alle vores puder er fyldt med kuglefiber, som er formstabilt og kan holde formen i mange år uden at kollapse.

puder

Skab dit unikke rum

Vores kollektioner er inspireret af naturens skønhed og tidløse designprincipper, så du kan skabe en atmosfære, der afspejler din egen stil og smag. Uanset om du ønsker et roligt og afslappet badeværelse eller en livlig og farverig stue, har vi de perfekte elementer til at fuldende din indretning.

Tak for din støtte

Ved at vælge Merkur Gardiner støtter du bæredygtig produktion. Vores pyntepuder er fremstillet af tekstilrester fra vores gardinproduktion, hvilket betyder, at du får et unikt produkt samtidig med, at vi mindsker spild. Vi er taknemmelige for din opbakning og glæder os til at levere skønne og unikke produkter, der kan bringe glæde og inspiration ind i dit hjem.

 

 

Se hele vores kollektioner her og find dine nye favoritter i dag.
Vi ser frem til at byde dig velkommen som en del af Merkur Gardiner-familien!

badeforhæng

Badeforhæng af høj kvalitet

Vores badeforhæng kommer fra det anerkendte mærke Pagunette, der står for stilfuldt design og holdbarhed. Vi tilbyder også skræddersyede badeforhæng på bestilling, så du kan få præcis det look og den pasform, der passer til dit badeværelse.

puder

Kontakt os for personlig rådgivning

Vi hos Merkur Gardiner forstår vigtigheden af at finde den perfekte løsning til dit hjem. Med vores brede udvalg af tekstiler, persienner, lamelgardiner, tapeter, gulvtæpper og andre boligtilbehør er vi her for at hjælpe dig med at skabe det rum, du altid har drømt om. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og vejledning i valg af produkter, måltagning, farvevalg og montering, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et hjem, der er både smukt og funktionelt.

Vi ved, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov, stil og budget. Uanset om du ønsker at opgradere dit badeværelse med et elegant badeforhæng, skabe et hyggeligt opholdsrum med smukke gardiner eller tilføje et strejf af luksus med et lækkert gulvtæppe, er vi her for at hjælpe dig med at realisere dine visioner.

Skip to content