noscript

Erhverv

Funktionelle og elegante gardinstænger

Gardinstænger til erhverv
– stilfulde og robuste løsninger

Hos Merkur Gardiner tilbyder vi gardinstænger, der kombinerer funktionalitet og æstetik, skræddersyet til erhvervsmiljøer som hoteller, kontorer, restauranter og uddannelsesinstitutioner. Vores stænger er designet til at bære både lette og tunge gardiner, og de kan tilpasses alle vinduesstørrelser for at sikre en perfekt pasform.

Vi fokuserer på kvalitet og holdbarhed, hvilket gør vores gardinstænger ideelle til daglig brug i professionelle omgivelser. Uanset om I søger et klassisk eller moderne design, kan vi tilbyde løsninger, der passer til jeres virksomheds stil og behov.

Tekstiler

Gardinstænger
i metal

Gardinstænger spiller en vigtig rolle i at understøtte rummets overordnede udtryk. Vores gardinstænger fås i et bredt udvalg af finish, herunder blankt stål, guld, mat sølv, messing og titanium. Med dette store udvalg kan du nemt matche gardinstængerne med virksomhedens brandidentitet og indretningsstil. Vi tilbyder også et komplet sortiment af beslag og endeknopper, der fuldender det æstetiske udtryk og giver maksimal fleksibilitet.

Tekstiler

Gardinstænger efter unikke mål

Vi ved, at erhvervslokaler ofte har særlige krav til design og funktionalitet. Vores gardinstænger kan tilpasses i længder op til 300 cm og tilbydes også i specialløsninger til store vinduespartier. Uanset om der er tale om skræddersyede stænger til unikke arkitektoniske træk eller standardløsninger, sikrer vi, at gardinstængerne passer perfekt til jeres behov. Med vores fleksible løsninger får I både funktion og æstetik i ét.

Tekstiler

Natur og eksklusive farver

Hvis I ønsker et naturligt udtryk, kan I vælge gardinstænger i træsorter som eg, fyr og teak. For et mere eksklusivt look tilbyder vi også lakerede træstænger i smukke farver som bronze, sortsølv, sølvhvid, elfenben, perlemor og kobber. Disse farver giver mulighed for at matche jeres stænger med den øvrige indretning og skabe et elegant og sofistikeret udtryk. Uanset hvilken stil I vælger, tilføjer vores træstænger et unikt præg til rummet.

Inspiration

Markilux til det perfekte hjem

Er du på udkig efter den perfekte kombination af stil og funktion? Merkur Gardiner har netop hjulpet en kunde i Faaborg med at skabe det ideelle udemiljø med en elegant Markilux-markise og smarte rullegardiner i hele boligen.

Pyntepuder til alle lejligheder

Sommeren er her, og det er tid til at friske dit hjem op! Vi er glade for at kunne præsentere vores nye webshop, hvor du kan finde et unikt udvalg af håndlavede pyntepuder og smukke badeforhæng. Uanset om du er til farverige mønstre eller minimalistisk elegance, har vi noget for enhver smag. Kom og opdag vores sortiment i dag!

Rosédrømme i fuldt flor

Solen skinner, fuglene synger, og luften sumner af spænding. I morgen er det endelig tid til RoséFestivalen i Odense, og hos Merkur Gardiner har vi knoklet hårdt for at gøre alt klar til den store dag.

Michelin-oplevelse derhjemme med nordisk minimalisme

Drømmer du om at genskabe en Michelin-restaurant i dit eget køkken? Merkur Gardiner har haft fornøjelsen af at levere gardiner til et unikt køkkenprojekt i København.

Vinrummets hemmelighed

Det er ikke kun vinen, der fortæller en historie. Det er også de rammer, vi skaber omkring den. Forestil dig et unikt rum, hvor hver detalje fortæller om passionen for vinens kunst og det æstetiske legeme.

Efterårsnyheder fra Pagunette

Så har Pagunette lanceret deres helt nye efterårskollektion. Den består af ensfarvede tekstiler med struktur, motivfyldte tekstiler med gyldne efterårsblade og transparente tekstiler med sildebensmønster.

Festlig mørklægning til børneværelset

Så har Stila lanceret en ny mørklægningskollektion, hvor der også er tænkt på nye designs til de mindste. Kollektionen byder på prikker i forskellige farver og grafiske former.

Naturlige træpersienner

Der er landet en helt frisk persiennekollektion fra Stila, som tilbyder persienner i forskellige træsorter og i bambuslameller. Med træpersienner får du nemt skabt en varm atmosfære og får naturen helt ind i boligen.

Refashion fra Stila

Stila har lanceret en helt ny rullegardinskollektion, Refashion™, som er brandets hidtil mest grønne kollektion. Refashion™-kollektionen består af overskydende tekstilrester fra modeindustrien.

Hotel Odeon

Hotel Odeon, der åbnede sine døre i 2018, er et sandt mesterværk af nordisk design og bæredygtighed. Beliggende i hjertet af Odense, tilbyder hotellet 234 smukt indrettede værelser, der er indhyllet i en atmosfære af ro og raffinement.

Skab hygge og personlighed i dit hjem

I de seneste par år har boligmagasiner, indretningsarkitekter og renoveringsprogrammer i fjernsynet, dikterede velourtekstiler som den…

Velour

I de seneste par år har boligmagasiner, indretningsarkitekter og renoveringsprogrammer i fjernsynet, dikterede velourtekstiler som den…

Farven lilla

Den nordiske indretningsstil har længe budt på minimalistiske nuancer og hvid- og grålige toner i boligindretningen. Oftest bliver det de neutrale farver, der finder vej til…

Tekstiler

Skræddersyede
løsninger og tilbehør

For at fuldende din gardinopsætning tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør, herunder beslag i forskellige længder, endeknopper og gardinringe. Vores sortiment gør det muligt at skræddersy en løsning, der passer præcist til dine behov og stil. Uanset om du søger enkle, funktionelle løsninger eller dekorative elementer, kan vi hjælpe dig med at skabe en elegant og personlig gardinopsætning, der komplementerer din indretning og giver det helt rigtige udtryk.

Tekstiler

Holdbarhed
og kvalitet

Alle vores gardinstænger er fremstillet af materialer i høj kvalitet, der sikrer både langvarig holdbarhed og stabilitet – perfekt til travle erhvervsmiljøer. Med fokus på både æstetik og funktionalitet tilbyder vi løsninger, der ikke blot forbedrer udseendet af dine arbejdsrum, men også øger komforten og skaber en mere behagelig atmosfære. Vores gardinstænger er designet til at modstå daglig brug, uden at gå på kompromis med det visuelle udtryk.

Kontakt os for
professionel rådgivning

Hos Merkur Gardiner forstår vi vigtigheden af at finde de perfekte løsninger til din virksomhed. Med vores brede udvalg af indvendig og udvendig solafskærmning, tapeter, gulvtæpper og andre erhvervsløsninger er vi klar til at hjælpe dig med at skabe et både funktionelt og indbydende arbejdsmiljø. Vi tilbyder professionel rådgivning inden for produktvalg, måltagning, farvevalg og montering, så du får præcis den løsning, der passer til din virksomhed.

Vi ved, at hver virksomhed er unik, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der er tilpasset jeres specifikke behov og budget. Uanset om I ønsker at forbedre akustikken på kontoret med elegante gardiner, skabe et behageligt møderum med specialfremstillede rullegardiner, eller tilføje et luksuriøst præg med eksklusive puder og sengetæpper, står vi klar til at hjælpe jer med at realisere jeres visioner.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe et arbejdsmiljø, der både er professionelt, komfortabelt og indbydende.